Foredrag - LOF Langå

LOF Langå

Viden i bevægelse

Ind i lyset v/anna Lund

...

Hvad der sker, når vi dør.

Ind i Lyset
v/ Anna Lund

Et foredrag om, hvad der sker, når vi dør. 

Anna Lund har forsket i dette emne i mange år og læst utallige beretninger om nærdødsoplevelser.  Først var det af ren nysgerrighed, siden var det med henblik på at sætte sig ind i det for at kunne formidle budskabet om, at døden er en smuk oplevelse og bestemt ikke noget, vi skal frygte. Det er et lysfyldt foredrag med håb og tro.

”Vi kommer ind i lyset og møder gamle bekendte fra jordelivet, når vi går over til livet på den anden side. Der er ikke noget at være bange for, da helvede ikke findes. Dog kan vi, hvis vi har mørke tanker om synd og fortabelse tiltrække tankebilleder, der viser det, vi forestiller os, men det vil altid blive fortrængt af lyset. Beder vi om det, får vi straks hjælp til at komme videre.

Mange der har haft en nærdødsoplevelse, beretter at de har mødt et lysvæsen, som spørger ind til det liv, de har levet hidtil. Nogle ser det som Jesus, andre oplever det som en engel. Lysvæsnet udstråler en ubetinget kærlighed, som de føler sig omsluttet af og opfyldt af. Der er ingen fordømmelse. De, som har forsøgt selvmord, finder efter lysoplevelsen en mening med at fortsætte livet på jorden.”

I sin seneste bog, "En guddommelig guide til himlen", har Anna skrevet et afsnit om dødsprocessen.

Anna Lund er healer, dybdeterapeut og forfatter. Hun har tidligere været lærer i folkeskolen og handelsskolen og har undervist på aften- og daghøjskoler

Anna Lunds bog kan købes denne aften

 

 

Praktisk information

  • Nummer 950 - Ind i lyset v/anna Lund
  • Start 20.02.18 kl. 19:00-21:00
  • Foredragsholder Anna Lund
  • Adresse Kulturhuset, Bredgade, 8870 (kort)
    se opslag
  • Lektioner 1,00
  • Priser
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
20.02.2018 19:00-21:00 Kulturhuset Anna Lund Kort

Foredragsholder

Anna Lund